Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Криворотько В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Криворотько В. М. Замкнені контури енергокористування в харчових технологіях [Електронний ресурс] / В. М. Криворотько, А. І. Соколенко, О. М. Семенов // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 163-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_37
| 2. |
Криворотько В. М. Динаміка і рекуперація вторинних енергетичних ресурсів у механічних системах [Електронний ресурс] / В. М. Криворотько, А. І. Соколенко, С. А. Бут, К. В. Васильківський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 1. - С. 171-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_1_23
| 3. |
Криворотько В. М. Фізико-хімічні взаємодії в харчових середовищах [Електронний ресурс] / В. М. Криворотько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_15 У ході дослідження показано взаємозв'язки між фізико-хімічними властивостями середовищ за впливів температури на процеси деструкції та синтезу речовин мікроорганізмами; загальні співвідношення між швидкостями перебігу трансформацій і масообміну речовин; перспективність досягнення бактеріостатичних ефектів за рахунок осмомолекулярної дифузії. Також показано, що зміни температур середовищ супроводжуються відгуками в швидкостях хімічних, біохімічних і мікробіологічних перетворень у тому числі і за рахунок впливів на величини осмотичних тисків. Доведено, що повноцінне врахування коллігативних властивостей середовищ є перспективним напрямком в досягненні подовжених термінів зберігання продукції, а також, що осмодифузійні процеси оцінюються важливими регуляторами в трансформаціях харчових і мікробіологічних технологій.
| 4. |
Криворотько В. М. Розробка математичної моделі процесу струменевої генерації плівки рідини [Електронний ресурс] / В. М. Криворотько, Р. А. Ткачук, Н. І. Ковальова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 78-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_15 Зазначено, що для експериментального та теоретичного досліджень теплообміну, а також фізичного розуміння процесу в першу чергу необхідно вивчити гідродинаміку процесу. В плівкових апаратах під час дослідження теплообміну і за інших досліджень встановлено, що на інтенсивність теплообміну впливають різні фактори (товщина плівки, швидкість її руху, густота зрошення, тепловий потік, різність температур, хвилеутворення на поверхні плівки і т. інше). Наведено аналіз теоретичного дослідження щодо створення нового досконалого обладнання інтенсифікуючої дії за струменевої генерації плівки в апаратах харчової промисловості. Показано, що величина, компоненти швидкості та траєкторія потоку, які визначаються характеристичною функцією, залежать від значення швидкості та частинок у точках лінії, які своєю чергою змінюються залежно від кута нахилу обтікання. Зі збільшенням числа точок, які введені в розрахунок, підвищується точність визначення функції. З допомогою комплексної функції визначено основні характеристики потоку.
| 5. |
Криворотько В. М. Впливи фізико-хімічних параметрів на мікрофлору харчових середовищ [Електронний ресурс] / В. М. Криворотько, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, В. А. Піддубний // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_12
| 6. |
Криворотько В. М. Рекуперація механічної енергії в машинах циклічної дії [Електронний ресурс] / В. М. Криворотько, К. В. Васильківський, А. І. Соколенко // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 160-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_30
| 7. |
Криворотько В. М. Особливості моделювання газорідинних систем [Електронний ресурс] / В. М. Криворотько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 152-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_20 Наведено інформацію, яка стосується методів і можливостей енергетичних потенціалів газорідинних середовищ. Показано, що газоутримувальна здатність системи є чинником визначення енергії циркуляційних контурів і, одночасно, відображенням геометрії бродильних апаратів. Розроблено методики створення динамічних систем середовищ, визначення переходу від газорідинних систем до квазіпружних з можливостями використання рівнянь динаміки при описі перехідних процесів. Запропоновано математичні моделі газорідинних середовищ.
| 8. |
Соколенко А. І. Визначення теплотехнічних параметрів кондиціювання повітря в процесах пророщування ячменю [Електронний ресурс] / А. І. Соколенко, В. М. Криворотько, О. А. Білик // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 4. - С. 12-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_4_6
| 9. |
Ткачук Н. А. Моделювання та оптимізація процесу адсорбції альдегідів із водно-спиртових розчинів [Електронний ресурс] / Н. А. Ткачук, Л. М. Мельник, В. М. Криворотько // Цукор України. - 2011. - № 9-10. - С. 50-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2011_9-10_8
| 10. |
Венцель Є. С. Дослідження зношування прецизійних пар паливної системи дизельних агрегатів [Електронний ресурс] / Є. С. Венцель, В. М. Криворотько, А. С. Голубов. // Наукові вісті Далівського університету. - 2020. - № 18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2020_18_5
|
|
|